21 січня 2015 р.

День соборності України

  22 січня – День соборності України. Соборність булло визначено як одну з найважливіших задач українського державотворення. Для українців цей день є важливим національним святом.
 В бібліотеках ЦБС з цієї нагоди оформлено виставку-експозицію «В соборності України – сила держави» (центральна бібліотека),книжкові виставки «Єдина мати Україна, одна на всіх, як оберіг» (Світлівська бібліотека), «Соборність України – єдність нації» (Нововодянська бібліотека), перегляди літератури «Соборна – значить об’єднана» (Святогорівська бібліотека), «Соборна Україна: від ідеї – до життя» (Ганнівська бібліотека), та інші.
    Пройдуть заходи: історична година «Ми всі українці – єдина сім’я» (Никанорівська бібліотека), інформаційна година «Соборна моя Україна» (Нововодянська бібліотека), урок державності «Україна соборна – моя гордість» (Новофедорівська бібліотека), прес-дайджест «Воскресни, моя Україно!» (Криворізька бібліотека), інформаційний калейдоскоп «Україна є, була і буде» (Завидокудашевська бібліотека) та інші.
     Заходи спрямовані для широкого кола читачів і популяризують книги та періодичні видання про історію цього свята, авторів ідеї Соборності, про традиції його святкування.