18 березня 2016 р.

Семінар-нарада бібліотечних працівників села

    18 березня 2016 року в центральній бібліотеці відбувся семінар-нарада «Участь бібліотек у популяризації актуальних подій суспільства». 
На нараді була присутня заступник голови районної ради Стрепоченко І.П., яка окреслила завдання бібліотек на співпрацю з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, закладами культури та освіти. 
    З вступним словом за темою семінару виступила директор ЦБС Чикар С.В. Працівники  методико-інформаційного відділу ЦБС Бордовська О.В., Білоусова Н.П. підготували методичні поради «Національно-патріотичне виховання – головні акценти діяльності бібліотек» та  інформаційно-методичну  панораму по підготовці і відзначенню головних суспільних подій 2016 року: 25-річчя Незалежності України, 30-ті роковини Чорнобильської трагедії, Рік англійської мови в Україні, Рік Івана Франка та інші. Сільські бібліотекарі активно приймали участь в обговоренні актуальних тем в діяльності бібліотек та ділились досвідом. 
    Присутні на семінарі стали учасниками літературно-мистецького вернісажу «Слова і фарби пані Емми», присвяченого 85-річчю з дня народження Емми Андієвської.

Немає коментарів: