17 серпня 2018 р.

Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах

Цього року, з метою обміну досвідом, делегація Добропільського району побувала на Коломийщині.  де і була підписана угода про співпрацю між нашими районами.
    Завдяки підписаній угоді,   в Добропільській       центральній бібліотеці  відбулася спільна скап-зустріч  з нашими колегами - працівниками і гостями центральної бібліотеки  Коломийської районної ЦБС у форматі  екологічної онлайн-мандрівки «Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах».

     В зустрічі прийняли участь      Оксана Сушириба - головний спеціаліст відділу культури      Коломийської РДА,  Наталія Василівна Тарновецька - директор Коломийської ЦРБ,       Тамара Миколаївна Бєлянкіна -  голова Добропільської   районної ради , Стрепоченко Ірина Петрівна  - заступник голови   районної ради, Інна Іванівна  Дяк – начальник відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи Добропільської РДА, Юлія  Миколаївна  Літвінова – начальник відділу культури і туризму Добропільської РДА,   які вітали спільноту з   онлайн-зустріччю «Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах».                                           
      Учасники ознайомилися  з візитівками неповторної і самобутньої Коломийщини та з прекрасними степами та ланами Добропільщини.
    Тема зустрічі -  українські традиції святкування Спасу. Досвідом роботи  поділилися працівники бібліотек  Коломийської ЦБС та бібліотекарі Добропільщини.
    З українськими піснями   на свято  завітав вокальний колектив «Україночка»  Новоукраїнської  сільської бібліотеки під керівництвом  бібліотекаря Людмили Володимирівни Камінської.

    Вітаємо всіх зі святом Спасу, бажаємо миру, добробуту, успіхів  у всіх справах.