1 жовтня 2018 р.

Уклін тобі, осіннє покоління

    1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день не лише можливість нагадати обов’язок бути турботливим і милосердним до найповажнішої частини суспільства. Сьогодні весь світ говорить про проведення активних дії щодо захисту інтересів людей старшого віку, створення для них сприятливих умов життя та відпочинку.

   Для читачів цієї категорії організовані тематична викладка "Щоб осінь була золотою"  в  Світлівській бібліотеці,  книжкові виставки "Уклін тобі, осіннє покоління"- Святогорівська бібліотека, "Роки на осінь повернуло"- Вірівська бібліотека, календарні виставки в інших сільських бібліотеках. Книги, представлені на виставках розповідають користувачам історії із життя людей поважного віку. Деякі видання надають рекомендації щодо рецептів  здорового харчування і активного довголіття, 
Вірівська бібліотека
Вірівська бібліотека
   Вірівська сільська бібліотека з візитом  ввічливості «Душу зцілює добро» відвідала пенсіонерів села. Наш обов’язок, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, не втрачали суспільної активності. 
  
Вірівська бібліотека
  
Вірівська бібліотека
Ганнівська бібліотека
Світлівська бібліотека