21 листопада 2018 р.

Гідності – бути!

   Україна це територія гідності і свободи.  Такими нас зробили Майдан і Революція Гідності. Українці продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи. Президент України Порошенко П.О. підписав указ про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності і Свободи.

 



   Вшановуючи пам'ять людей, яким довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на незалежність, в центральній бібліотеці відбулася подорож у часі «Гідні творять майбутнє». На заході була присутня начальник відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації Литвинова  Ю.М.. 
   На початку заходу учасники  залишали в спеціальну скриньку «листи в майбутнє» про мрії, плани особисті і щодо рідної країни. Листи будуть прочитані через рік і покажуть цілеспрямованість кожного. На хмаринці Гідності учні розмістили листівки зі своїм визначенням гідності.
    У залі розгорнута книжкова виставка «Гідності бути!», на якій представлені літописи очевидців подій, фотоальбоми, художня література про події на Майдані і його героїв. Окремий розділ виставки присвячений герою – земляку Володимиру Наумову.
   Ведучі перенесли присутніх у ті страшні події, учасники заходу із запаленими свічками розповіли про героїв і перебіг Революції Гідності. Їх слова супроводжувалися слайдами . Під звуки мелодії «Пливе кача» Героїв вшанували хвилиною мовчання. Про героя – земляка Наумова В. Г. демонструвався документальний фільм. 







Немає коментарів:

Дописати коментар