17 січня 2019 р.

Візерунки долі у вирі швидкоплинного часу

   16 січня у приміщенні Покровської центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка пройшла презентація книги Любові Чорної «Візерунки долі у вирі швидкоплинного часу». Автор збірки - лауреат Загальнослобажанської літературно-мистецької премії ім. М. Петренка, член Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України».
     Нова книга віршів, казок і нарисів обдаровує читача радістю і трепетом, що йдуть з глибини  душі поетеси. Це її мрії, побажання і доля з самобутніми візерунками. 
  Привітати поетесу прийшли давні друзі, колеги, члени творчого об’єднання «Суцвіття» та всі небайдужі до її творчості мешканці міста. З Добропільщини завітали працівники Центральної районної бібліотеки, яких з поетесою об’єднує співпраця, проведення сумісних заходів. Нещодавно Любов Чорна приймала участь у засіданні молодіжного мобільного арт-кафе «Щоб звучало слово на рідній землі», присвячене творчості видатного земляка, поета, письменника, перекладача, активного громадського діяча, Миколи Чернявського, яке відбулося у Святогорівській ЗОШ Добропільського району. Бібліотекар Світлана Бичкарьова від імені бібліотечних працівників   привітала Любов Чорну з виходом поетичної збірки  і побажала творчих успіхів, втілення нових задумів та цікавих ідей.
Зустріч подарувала присутнім гарний настрій і заряд позитиву, а також можливість насолодитися співучою і мелодійною українською поезією.




Немає коментарів: