13 лютого 2020 р.

Підтримали акцію «Подаруй бібліотеці книгу»


     Вже не перший рік Центральна бібліотека Добропільської районної ЦБС проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Дуже приємно, що у нас так багато небайдужих, які відгукнулись  на акцію і  подарували  бібліотеці чимало цікавої, потрібної літератури.
     Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність всім учасникам акції за подаровані видання. Особливу подяку висловлюємо за поповнення книжкового фонду бібліотеки:
Белицькому Павлу Володимировичу - автору  краєзнавчої новинки, яка нещодавно вийшла з друку - «Залізниця Покровськ-Добропілля-Дубове». Короткий путівник, який містить інформацію про історію і сучасність вказаного залізничного ходу так і загальновідомі факти з історії Покровського, Добропільського й Олександрівського районів.
    Батицькому Віктору Миколайовичу за подаровані краєзнавчі видання: «Історія поляків на Добропільщині та Покровщині»,  «Добре Поле». Історико - краєзнавчий альманах, «Філософсько- педагогічні аспекти формування свідомості технічної інтелігенції». До даної збірки включені дослідження історико–краєзнавчого товариства «Спадщина» створеного за підтримкою кафедри загальнонаукової підготовки індустріального  інституту ДВНЗ «ДонНТУ» м. Покровськ. Ці книги стануть  гарним доповненням  до краєзнавчого фонду Центральної бібліотеки та бібліотек-філій районної ЦБС.
      Дякуємо Бріндзюк Даніїлу, Ковтун Ларисі Миколіївні, Шамрило Ларисі Миколаївні,  які є активними користувачами бібліотеки і завжди дарують книги. Бібліотека поповнилася краєзнавчими виданнями, художньою літературою. Кожний дар важливий для нас, адже він дає можливість продовжити життя книзі та знайти свого шанувальника. Згадаймо відому мудрість: «Книга – найдорожчий подарунок».