30 вересня 2020 р.

Віват, бібліотека!

30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек.


З нагоди професійного свята в центральній бібліотеці відбулось районне свято «Віват, бібліотека!». З привітаннями до присутніх звернулись начальник відділу культури, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації Стащенко Т.М. та директор ЦБС Рубцова М.В.

Приєдналась до поздоровлень з професійним святом голова ГО «Добре Поле» Л. О. Марченко. Всі учасники районного свята були нагороджені  подарунками, придбаними за рахунок спонсорської допомоги   ПрАТ «Глини Донбасу» (генеральний директор Ткач І. В.) згідно соціального контракту цього підприємства з Добропільською райдержадміністрацією (Олександр Баранник) та Добропільською районною радою (Юрій Середа) за сприянням громадської організації «Добре поле» в особі Марченко Л. О.

До свята працівники центральної бібліотеки оформили книжково-ілюстративну виставку «Бібліотека – душі криниця», де зібрано багато цікавих видань і фото з історії бібліотек району.

Бажаємо бібліотечним працівникам - міцного здоров'я, миру, професійного зростання, вдячних користувачів, добробуту та всіх життєвих гараздів!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар