30 вересня 2016 р.

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

    Сьогодні важко переоцінити роль бібліотек у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти та культури, збагачення духовного потенціалу суспільства.
   Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу.

   З нагоди професійного свята в центральній бібліотеці відбулась урочиста нарада бібліотекарів району. До присутніх звернулась директор ЦБС Чикар С.В., у доповіді окреслила основні напрями роботи, здобутки і плани на майбутнє  сільських бібліотек, вручила грамоти і подяки кращим працівникам і ветеранам бібліотечної справи. 
  З привітаннями виступили: заступник голови районної ради Стрепоченко І.П., начальник відділу культури і туризму Добропільської райдержадміністрації Літвінова Ю.М. та голова громадської організації «Добре поле» Марченко Л.О.. Всі учасники урочистої наради були нагороджені  подарунками, придбаними за рахунок спонсорської допомоги громадської організації «Добре поле».
   До свята працівники центральної бібліотеки оформили книжково-ілюстративну виставку «Бібліотека – люди, роки, життя», де зібрано багато цікавих видань і фото з історії бібліотек району.
   Бажаємо процвітання нашим бібліотекам, а бібліотечним працівникам - натхнення, міцного здоров'я,  достатку, віри, надії, любові і мудрості.