30 грудня 2015 р.

Новий рік на поріг…

   Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх національних традиціях і релігійних переконаннях.
   
В бібліотеках району до цього свята прикрашено інтер’єр приміщень,оформлено полички, перегляди літератури про історію свята, його традиції, поради щодо новорічного столу. В центральній бібліотеці організовано виставку-експозицію «На щастя, на здоров’я, на Новий Рік», на якій представлені новорічні вироби районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. В номінації «Замість ялинки зимовий букет» представлені роботи учасників дитячих гуртків району: ялинки з різних природних матеріалів, композиції із бісеру «Символ 2016 року», «Самоцвіти на снігу», «Різдвяний віночок» та інші.

Щиро вітаємо бібліотекарів, постійних читачів і гостей нашого блогу з Новим Роком. Бажаємо щастя, здоров’я, миру, любові і взаєморозуміння, безліч подарунків, здійснення заповітних побажань!