1 листопада 2016 р.

Екскурсія до бібліотеки «У світі книги чарівної»

     Книга - це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, бібліотека допомагає залучати до читання книжок, популяризує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. 
   Саме з цією метою 1 листопада в центральній бібліотеці було організовано пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «У світі книги чарівної». До бібліотеки завітали маленькі гості, діти першого класу разом зі своїми вчителями.

   Екскурсію провела бібліотекар відділу обслуговування Бичкарьова Світлана, яка ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування. Також бібліотекар познайомила дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, ознайомила з тематичними полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей. Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.