8 лютого 2019 р.

День професійного спілкування сільських бібліотекарів

   8 лютого  в центральній бібліотеці відбувся День професійного спілкування бібліотекарів району.  Мета заходу – ознайомлення з підсумками роботи ЦБС за попередній рік. підвищення кваліфікації сільських бібліотекарів, в тому числі ознайомлення з новими та актуальними процесами в бібліотечній справі.
 


    Захід відкрила директор ЦБС  Рубцова М.В., яка проінформувала присутніх про основні завдання бібліотек  та організаційно-методичні заходи на поточний рік. За підсумками показників роботи за 2018 рік, визначено  «Кращу бібліотеку», нею стала Святогорівська сільська бібліотека (завідуюча Романченко В.М.).
   Спеціалісти центральної бібліотеки проконсультували присутніх з питань нормативно-правової документації бібліотеки,  питаннями, що стосуються інформаційно-бібліографічної роботи, а також комплектування, обліку, зберігання та використання документів бібліотечного фонду, краєзнавчими аспектами бібліотечного обслуговування тощо. 
   Захід закінчився підведенням підсумків та узагальненням отриманої інформації, яка в подальшому сприятиме покращенню обслуговування користувачів сільських бібліотек.