12 липня 2019 р.

Поетичні краєвиди рідного краю

   12 липня в Новодонбаській сільській бібліотеці відбувся літературний конкурс читців «Поетичні краєвиди рідного краю», який підготовлено і проведено працівниками сільської та центральної бібліотек.


   В конкурсі прийняли участь 13 користувачів бібліотеки молодшого та середнього шкільного віку, які читають і люблять поезію. Діти з задоволенням декламували поезії українських та місцевих поетів про любов до батьківщини,  історію та природу рідного краю, про  людей що живуть в ньому. Поки журі оцінювало виступи учасників, конкурсанти прийняли участь в вікторинах та розвагах.
   Переможцем конкурсу стала Ярова Євгенія, що продемонструвала ретельну підготовку і майстерне виконання поетичного твору.
   На заході була  присутня начальник  відділу культури і туризму райдержадміністрації Літвінова Ю.М., яка привітала юних любителів поезії. 
   Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та призами від спонсорів ПрАТ «Глини Донбасу» (генеральний директор Ткач І. В.) згідно соціального контракту цього підприємства з Добропільською райдержадміністрацією (Кірносов Д.О.) та Добропільською районною радою (Белянкіна Т.М.) за сприянням ГО «Добре поле» в особі Марченко Л.О.