27 жовтня 2020 р.

Конкурс «Найкращий читач року»


     В центральній бібліотеці підведено підсумки районного конкурсу дитячого читання «Найкращий читач року», який проходив в онлайн-форматі, через продовження карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19).

Цього року конкурс був присвячений 85-річчю утворення Добропільського району та українській поезії,  учасники у відео-виступах декламували  свої улюблені вірші, переважно місцевих поетів, розповідали про їх творчість, свої враження від прочитаного.

Оцінювало конкурс компетентне журі та сільські бібліотекарі, які переглянули всі відео-презентації учасників та визначили кращих.

Переможцем конкурсу стала  Долгова Єва (с. Новоукраїнка), яка продемонструвала  ретельну підготовку,  креативність та  творче розкриття теми.

Свою любов до книги, обізнаність з найкращими творами української  і краєзнавчої літератури та майстерність виконання показали Бодрова Дар’я  та Гапонова Анастасія (с.Святогорівка), Божечкова Неля (с. Новофедорівка), Андрієнко Аліна (с. Нововодяне), Мороз Тимофій (с. Вірівка), Веселова Софія (с. Ганнівка), Ярова Євгенія (с. Новий Донбас), Єрмаков Дмитро (с. Криворіжжя), Семіборода Анастасія (с. Світле).

Всі учасники районного конкурсу були нагороджені  подарунками, придбаними за рахунок спонсорської допомоги   ПрАТ «Глини Донбасу» (генеральний директор Ткач І. В.) згідно соціального контракту цього підприємства з Добропільською райдержадміністрацією (Баранник О. Л.) та Добропільською районною радою (Середа Ю. І.) за сприянням громадської організації «Добре поле» в особі Марченко Л. О.









 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар