30 січня 2020 р.

Від фантазії і мрії – до мудрості і добра

  30 січня   класику української дитячої літератури Всеволоду Нестайко виповнюється 90 років від дня народження. Щось магічне живе на сторінках його творів і притягує до себе вже не одне покоління людей. З цієї нагоди бібліотека підготувала книжково-ілюстровану виставку «Сонячний класик Всеволод Нестайко». Вона стала невід’ємною частиною подорожі літературним диліжансом «Чарівні пригоди в країні казок» проведеної для вихованців еколого-натуралістичного центру.
 Подорож проходила цікавими маршрутами. У місті Кмітливих діти розгадували оригінальні кросворди і загадки. Вершина  Слідопитів  підкорилася тим, хто вгадав з яких творів знайдені предмети. Долина Художників запрошувала помилуватися яскравими, привабливими ілюстраціями в книгах В. Нестайка.
  Діти проявили обізнаність з творчістю улюбленого письменника, а в деяких складніших завданнях - кмітливість і вигадливість за прикладом його неймовірних героїв. Тож читайте твори В. Нестайка завжди: коли вам весело або сумно чи потребуєте доброї,  слушної поради.