30 січня 2020 р.

Участь сільських бібліотекарів у скайп-конференції

    29 січня  в Добропільському  відділенні поліції Покровського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області відбулась скайп-конференція  з працівниками Волинської обласної бібліотеки для юнацтва та працівниками поліції, які розповіли,  як вони співпрацюють з бібліотеками та бізнесом у питаннях профілактичної роботи з неповнолітніми. На заході разом з працівниками Добропільської міської ЦБС були присутні бібліотекарі  Святогорівської, Ганнівської та Новоукраїнської сільських бібліотек.


     Новим для добропільців стало те, що кожен з бібліотекарів та поліцейських, хто працює з дітьми та неповнолітніми на Волині, пройшов навчання за базовою програмою "Молодіжний працівник". Зацікавив і проект "Помічник патрульного", коли навчені старшокласники допомогають правоохоронцям у проведенні заходів для менших дітлахів. 
    Важливість та  нові перспективи співпраці відмітили як поліцейські так і бібліотекарі. Головне, що встановлена комунікація, завдяки якій буде можливим планувати і втілювати у життя спільні заходи у цікавих форматах для різних вікових категорій користувачів.