12 червня 2020 р.

Подорожуємо сторінками дитячих журналів

     Світ преси для дітей різнобарвний і цікавий. Літні читання тривають і центральна бібліотека підготувала онлайн–огляд «У світі дитячих журналів».
   Сучасні періодичні видання – це інновація, розвиток, гра. Вони є найкращими друзями для дитини, разом з ними можна як розважитись так і пізнати багато цікавого, виконати  ігрові завдання та отримати призи і подарунки
      Читайте та розвивайтесь разом з бібліотекою.



    Кожен випуск має свою тему. Веселі ігри, яскраві аплікації та іграшки-саморобки допоможуть  вам в творчості,  вмінні користуватися ножицями, клеєм, фарбами-олівцями.








      З азами музики, живопису і літератури знайомить унікальний журнал «Джміль». Він  розвиває творчі здібності.  У кожному номері   приємний бонус — наліпки для виконання завдань, майстер-класи з малювання, ліпки, плетіння.  Джмелик щономера готує море ідей для самовираження.








    Пізнайко розкриває для школярів захопливий навколишній світ, розповідає цікаві факти про різні куточки України, проводить тематичні майстер-класи для юних дослідників.

               


      Пізнавально - гумористичний журнал для учнів 3-10 класів. Ігрове, веселе, навчання без надмірних зусиль: кросворди та ребуси з різних предметів, наукові приколи, комікси.   








     Журнал веселих ідей і саморобок для родинного дозвілля та хобі: оригамі, бісер, ліплення, вишивка, малювання, іграшки та сувеніри з картону, ідеї для свят, декорування оселі та інші цікавинки. У кожному номері – вкладка для виготовлення об'ємної картини, розвивальні конкурси, головоломки, завдання для розвитку моторики рук. 

Немає коментарів: