18 червня 2020 р.

Тату, татусю, таточку

  В Україні щороку у третю неділю червня  відзначається День батька. 
Тату, татусю, таточку... Скільки ніжності й теплоти в цих словах. Тато – людина особлива, він – друг, порадник, помічник, вчитель, захисник і просто дорога і рідна людина. Працівники районної бібліотеки оформили виставку-пораду «Тепло татусевих долонь» та підготували онлайн-огляд сучасних книг про батьківство. 



  Що значить бути добрим батьком? Звісно, скільки батьків, стільки й порад. Своїм досвідом діляться відомі татусі України.  У виданні зібрано 33 інтерв’ю з відомими татусями про батьківство та виховання дітей.



  Книга написана з доброю ноткою сарказму та самоіронії. Авторка розповідає батькам, як правильно ігнорувати поведінку дитини, що руйнує добрі родинні взаємини та як мотивувати у дитини кращу поведінку надалі.





                                                             
 Про особистий досвід батька двох синів, зокрема року з гаком у відпустці з догляду за дітьми. Як можна водночас відчувати ніжність і скреготати зубами від того, що тобі «виносять мозок»?







           Ця книжка – результат авторських пошуків відповіді на запитання, чи існує ідеальний тато і яким він мав би бути. 








     Це весела та зворушлива книжка-картинка про один день, який тато із сином проводять разом: виконують домашні справи, йдуть на прогулянку, бавляться та розважаються…









  До книги включено твори понад 320-ти поетів.   Видання унікальне в історії української  і світової літератури. Навчання і виховання молодого покоління в дусі глибокої шаноби до батька, до своєї родини – саме такий зміст і мету має ця книга.