24 березня 2015 р.

Найкращий читач – 2015

    24 березня в центральній бібліотеці відбувся підсумковій захід районного конкурсу дитячого читання «Найкращий читач – 2015», який проходить в рамках щорічного Тижня дитячого читання. Позмагатися у конкурсі зібрались кращі читачі з Добропільської, Світлівської, Новоукраїнської, Нововодянської, Новофедорівської, Святогорівської, Вірівської, Ленінської, Никанорівської сільських бібліотек. Конкурс складався з виступів учасників з відгуком про улюблену кращу книгу і участі в літературній вікторині «Мандруємо книжковим містом», яку підготували працівники центральної бібліотеки. Кожен виступ дітей супроводжувався представленням бібліотекарів, які з теплом і любов’ю розповідали про своїх читачів, їх інтереси, уподобання і захоплення. Окрім читання, майже всі учасники займаються творчістю, з їх робіт була організована виставка «Чарівний світ фантазерів», на якій були представлені роботи з квілінгу, плетіння з бісеру, орігамі, вишивки.
    Переможцями конкурсу стали зразу два учасника з с.Вірівка – Рязанцева Євгенія і Бортник Євгенія, які продемонстрували ретельну підготовку і творчий підхід до своїх виступів, а також підготували вокальний номер, який потішив всіх учасників і глядачів.
Привітали учасників конкурсу голова Добропільської районної громадської організації «Добре поле» - Марченко Л.О. і директор ЦБС Чикар С.В.
    Хочеться подякувати усім конкурсантам за знання, ерудицію, любов до книги, а сільським бібліотекарям за допомогу і підтримку своїх читачів – учасників конкурсу «Найкращий читач – 2015».