13 лютого 2018 р.

14 лютого - Міжнародний день дарування книг

   Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.
    Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. 
   Дарування книжок — гарна традиція читачів, друзів і партнерів бібліотек Добропільської районної ЦБС. Щорічно в бібліотеках проходить акція «Подаруй бібліотеці книгу». Останнім часом найбільшу кількість видань отримали в дар Шилівська, Святогорівська, Ганнівська, Новоукраїнська, Завидокудашевська бібліотеки, загальною кількістю 785 екземплярів. Особлива подяка учасникам соціального проекту «Книга для друга» організованого «Асоціацією учасників АТО Львівщини», завдяки якому кожна з бібліотек району отримала добірку україномовної літератури. 
   Користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку всім,  хто в різні роки долучався до благородної справи – дарування книг і тим, хто підтримує цю традицію і допомагає бібліотекам району збирати духовні скарби.  
З 14 лютого Добропільська районна ЦБС оголошує доброчинну акцію.

До уваги читачів бібліотек, жителів району і всіх небайдужих людей!
Запрошуємо Вас взяти участь в благодійній акції
«ПОДАРУЙ  БІБЛІОТЕЦІ  КНИГУ»
Якщо у Вас вдома є незатребувані книги, Ви можете подарувати їх сільській бібліотеці!
Ця акція надасть можливість продовжити життя книзі, яка знову і знову буде радувати читачів!
Долучайтесь до акції, яка триватиме протягом 2018 року!
Не залишайтесь байдужими – бібліотекам потрібні нові книги!
Добрі справи робити приємно!
Щиро вдячні за подарунки!
Книги приймаються в центральній бібліотеці (тел. 2-82-58) та сільських бібліотеках.