19 квітня 2018 р.

«Збережемо ми природу, України гарну вроду»


       Щорічно,  в  квітні в Україні відзначається День довкілля і Міжнародний день Землі. Ці дні стали  загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. В різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди, проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

        До цих дат в бібліотеках району організовано низку еколого-просвітницьких заходів: книжкова виставка «З тривогою і любов’ю про красу» (Центральна бібліотека). виставка-порада «Світ, в якому ти живеш» (Святогорівська бібліотека), книжкова виставка "Про дива і таємниці Природи-чарівниці" (Світлівська бібліотека), екологічний десант «Чисто у селі - світло на душі» (Завидокудашевська бібліотека), мозковий штурм "Як вберегти планету від катастрофи?" (Шилівська бібліотека), інформаційна година «Хто не любить природу, той не любить людину» (Шевченківська бібліотека), екологічна година «Збережи, де стоїш.де живеш» (Ганнівська бібліотека).
         Давайте,  берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати та робити щось не тільки за для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній.