20 серпня 2020 р.

Семінар бібліотечних працівників

      20 серпня в центральній бібліотеці відбувся семінар-практикум «Краєзнавство – новий погляд на традиційну роботу»  для сільських бібліотекарів ЦБС. 


  Відкрила семінар директор ЦБС Рубцова М.В., яка  проінформувала присутніх про зміст та форми роботи в умовах продовження карантину, у зв’язку з поширенням  хвороби СОVID-19. Завідуюча методико-інформаційним  відділом Бордовська О.В. надала  методичні поради про сучасні аспекти бібліотечного краєзнавства. Відео-презентацію «Центральна бібліотека - інформаційно-ресурсний та культурно-просвітницький центр краєзнавства» представила Бичкарьова  С.І. – завідувач відділу організації і використання єдиного бібліотечного фонду.
    Сільські бібліотекарі прийняли участь у діалозі по обміну досвідом. Про сільську бібліотеку, як осередок сприяння розвитку туризму розповіла Гайдук М.М. – завідувач Криворізької сільської бібліотеки,  про бібліотеку, як центр народної творчості та культури доповіла Камінська Л.В. - бібліотекар Новоукраїнської сільської бібліотеки. Іваницька Г.В. - завідувач Світлівської сільської бібліотеки розповіла про участь бібліотеки у формування духовності користувачів та збереженні культурної спадщини.
     За враженнями і відгуками присутніх, професійна зустріч бібліотекарів району була актуальною, змістовною і корисною.



Немає коментарів:

Дописати коментар