21 серпня 2020 р.

Незалежна, нероздільна і єдина

    24 серпня в Україні щорічно відзначається державне свято - День незалежності. Саме цей день прийнято вважати початком формування сучасної української держави. 
      На урочистому районному заході до Дня незалежності України та Дня Державного Прапора, що відзначається 23 серпня, центральна бібліотека презентувала книжково-ілюстративну виставку «Незалежна, нероздільна і єдина».  



  Виставка об’єднала книги, статті з періодичних видань та ілюстративні матеріали про відродження і розбудову Української держави.
   Сільські бібліотеки також активно долучаються до відзначення Дня незалежності України та запрошують користувачів до слайд – екскурсії  «Прапор нашої країни – має колір жовто–синій» (Вірівська бібліотека), літературно – музичної  композиції «Хай квітне щаслива моя Україна» (Новоукраїнська бібліотека), історичного дос’є «В єднанні сила і міць України» (Криворізька бібліотека), виставки-подорожі «Незалежній Україні – слава нині і повік» (Світлівська бібліотека) та інших заходів, які відбудуться у бібліотеках протягом серпня.
      Вітаємо нашу колегу Видющенко Наталю Володимирівну – бібліотекаря Нововодянської сільської бібліотеки, якій з нагоди Дня незалежності України оголошено подяку Добропільської районної ради.