29 березня 2016 р.

Конкурс «Найкращий читач – 2016»

     29 березня в центральній бібліотеці відбувся районний конкурс дитячого читання «Найкращий читач – 2016», який проходить в рамках щорічного Тижня дитячого читання. Участь у конкурсі прийняли кращі діти-читачі з сільських бібліотек. На заході були присутні Ремезова О.М. – провідний спеціаліст районної ради та Марченко Л.О. – голова громадської організації «Добре поле».
     Конкурс складався з виступів учасників з відгуком про улюблену книгу і участі в книжковому вернісажі «Мандрівка до країни книжкових героїв», яку підготували працівники центральної бібліотеки. Кожен виступ учасника супроводжувався представленням сільського бібліотекаря, які розповідали про своїх читачів, їх інтереси, уподобання і захоплення. 
     Окрім читання, майже всі учасники займаються творчістю, з їх робіт була організована виставка «Чарівний світ фантазерів», на якій були представлені роботи з квілінгу, плетіння з бісеру, оригамі, вишивки.
     Переможцем конкурсу стала Клімова Аліна (с. Світле), яка продемонструвала ретельну підготовку і творчий підхід до свого виступу, запам’ятались цікаві і змістовні розповіді Дугельної Ольги (с. Криворіжжя), Жарської Вікторії (с. Новий Донбас), Бовкун Анастасії (с. Новоукраїнка), добре підготувались до конкурсу Канівець Вадим (с. Шилівка), Толстопятенко Юлія (с. Святогорівка), Калина Ольга (с. Ганнівка), потішила всіх учасників і глядачів найменша учасниця конкурсу п’ятикласниця Кузнецова Наталя (с. Золотий Колодязь), яка доповнила свій виступ вокальним виконанням пісні «Квітуча Україна».
    Привітала учасників конкурсу директор ЦБС Чикар С.В. Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та призами, придбаними за рахунок спонсорської допомоги ПрАТ "Глини Донбасу" (генеральний директор Ткач І.В.), громадської організації «Добре поле» (голова Марченко Л.О.).
     Хочеться подякувати усім конкурсантам за знання, ерудицію, любов до книги, а сільським бібліотекарям за допомогу і підтримку своїх читачів – учасників конкурсу «Найкращий читач – 2016».