21 березня 2016 р.

Відкриваємо нові імена

Обговорення книги Ю. Бороденко «В лабиринтах судеб»


   В центральній бібліотеці відбулося обговорення книги Ю.Бороденко «В лабиринтах судеб». Це перший роман письменниці із м. Димитрово, раніше відомої як автор оповідань.

     Роман представила Т.П. Лутицька, учитель літератури, обдарована жінка, яка особисто знайома з авторкою і її творчістю. Тамара Прокопівна відкрила присутнім багатогранність таланту Ю.Бороденко, як письменниці, поетеси, портретиста і просто як жінки і мудрої людини. Вона відмітила особливий стиль автора, оригінальний і самобутній.

    Сюжет роману «В лабиринтах судеб» - хвилююча історія двох закоханих, що загубили і знайшли одне одного знову. Читаючи книгу, ми серцем співчуваємо одним героям, обурюємося вчинками інших, часом не погоджуючись з автором. Твір насичений афоризмами, гумором, діалогами. Глибоке знання людських характерів робить роман близьким для кожного читача. Усі присутні погодилися, що головна ідея роману – творити добро, всюди і завжди, чого нам так часто не вистачає у повсякденному житті.

    Учасники заходу залишили свої відгуки про роман і висловили побажання зустрічі з письменницею з її новими творами у нашому місті.